Izbornik

Kućni red

ZDRAVLJE DJECE OD IZUZETNE NAM JE VAŽNOSTI

Bitno je osigurati i održavati visoki standard pažnje, stoga Vas molimo da ne unosite hranu i piće (osim vode) u RUŽIČASTI OBLAK kako bi izbjegli izlaganje alergenima i moguće alergijske reakcije naših malih prijatelja. Obzirom da su naša djeca često alergična na raznovrsnu hranu, na ovaj način ih možemo zaštiti od neželjenih situacija.

 

PRIKAZ NAJČEŠĆIH ALERGENA

najčešći alergeni

 


Prilikom dolaska u RUŽIČASTI OBLAK molimo Vas operite ruke; Vi i dijete kako bi isprali alergene koje možda imate na rukama i tako spriječili daljnje širenje alergena u prostoru.

Molim Vas prilikom ulaska u prostorije RUŽIČASTOG OBLAKA skinite obuću i ukoliko želite obucite papuče koje imamo u žutoj škrinji. Djeci donesite papučice.

Ukoliko ste bolesni Vi ili Vaše dijete molimo Vas otkažite dolazak na terapiju jer u protivnom ugrožavate zdravlje nas terapeuta i ostale djece koja dolaze k nama.

Djeca koja piju antibiotik trebala bi ostati kod kuće dok god traje liječenje i dok u potpunosti ne ozdrave.

Ukoliko zbog bolesti i/ili nekih drugih razloga morate otkazati termin, molimo Vas otkažite na vrijeme kako bi mi mogli osigurati podršku onima koji su na listi čekanja.

Hvala Vam na razumijevanju!